Wij doen ons best om je zo goed als mogelijk van dienst te kunnen zijn! Wij zijn in principe bereikbaar op werkdagen tussen 8:00 en 23:59. Je kunt hiermee rekening houden met een reactietijd van ongeveer een kwartier. In het weekend zal dat ongeveer en uur zijn. Laat gerust een voicemail achter als de telefoon even niet beantwoord kan worden: we bellen z.s.m. terug. Wij zijn bereikbaar via:

E-mail: contact@onderdeleniphone.nl
Telefoon: 035-205 01 48
Facebook berichten: http://facebook.com/OnderdeleniPhone.nl
Chat: klik rechtsonder om een chat te initiëren

Garantie/Retouren

Wij proberen je ten alle tijde te helpen: niet alleen als je iets wilt kopen maar ook als je iets gekocht hebt. Bij ieder product dat je hebt aangeschaft staat duidelijk een garantietermijn aangegeven. Deze geldt vanaf de datum van aankoop. Val je binnen deze termijn en is je product kapot gegaan? Ga dan naar de garantie pagina en laat je gegevens achter. Indien je een product wilt retourneren kan dat binnen 30 dagen na je orderdatum. Let op dat het product in originele staat moet zijn, zonder gebruikssporen en in de originele verpakking. Om een retour aan te melden kun je naar de retour pagina.

Klachtenregeling

We gaan er absoluut niet van uit dat we er niet uitkomen als je een andere klacht hebt. Toch moeten we dit stukje tekst verplicht op onze website opnemen van de Stiching Webwinkelkeur, het keurmerk waarbij wij zijn aangesloten. In het geval van een klacht waar we niet uitkomen:

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar bovenstaand e-mail adres. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie