iPhone 6 scherm vervangen handleiding

1. De iPhone moet uit staan als u hem uit elkaar haalt. Verwijder als eerste de twee 3,6 mm. schroeven naast de Lightning connector.

2. Druk een zuignap net boven de home button op het scherm.

3. Zorg ervoor dat de zuignap stevig aan het scherm vast zit. Houdt de iPhone vervolgens goed vast en trek aan de zuignap om het scherm een beetje van de achterkant los te maken. Duw met een openingstool de achterkant naar beneden wanneer u aan de zuignap trekt. Er zitten verschillende klemmetjes die los moeten komen, dus u zal wat kracht moeten gebruiken.

4. Verwijder de zuignap van de iPhone.

5. Draai de voorkant 90° van de achterkant af. Houd het scherm in de volgende stappen in deze positie, totdat het scherm helemaal verwijderd is.

6. Verwijder de volgende schroeven: – Drie 1,2 mm. schroeven (rood) – Een 1,7 mm. schroef (oranje) – Een 3,1 mm. schroef (geel)

7. Verwijder deze houder van de iPhone.

8. Gebruik het platte uiteinde van een spudger om de camera- en sensorkabel los te maken.

9. Maak de home button kabel ook los.

10. Maak de digitizer kabel ook los.

11. Maak als laatste ook nog de LCD kabel los. Let op: deze kabel kan tijdens het monteren van het nieuw scherm los gaan, waardoor het scherm wit blijft. Als dit gebeurt, moet u de kabel opnieuw bevestigen.

12. Verwijder de voorkant van de iPhone

13. Verwijder de volgende schroeven: – Een 2,3 mm. schroef (rood) – Een 3,0 mm. schroef (oranje) – Een 2,2 mm. schroef (geel)

14. Verwijder deze houder van de iPhone.

15. Til de camera uit zijn behuizing op de voorkant.

16. Verwijder de speaker van de voorkant, terwijl u de camera weg houdt.

17. Til vervolgens de lichtsensor uit zijn behuizing, terwijl u de camera weg houdt.

18. Draai de camera- en sensorkabel weg, zodat u bij de microfoon kunt. Maak het uiteinde van de kabel bij de microfoon los van het scherm.

19. Verwijder de camera en lichtsensor van het scherm. 20. Verwijder de twee 1,9 mm. schroeven (rood) van de home button houder en verwijder vervolgens deze houder.

21. Gebruik de punt van een spudger om de home button kabel los te maken.

22. Duw de linkerbovenhoek van de home button voorzichtig los. Let op: als het er op lijkt dat de home button hierbij stuk gaat, verhit hem dan en probeer het opnieuw.

23. Maak de rest van de home button ook los met behulp van een spudger.

24. Verwijder de home button van de iPhone.

25. Verwijder de volgende schroeven van de LCD beschermplaat: – Een 1,7 mm. schroef (rood) – Zes 1.6 mm. schroeven (drie aan elke zijkant)

26. Til het uiteinde van de LCD beschermplaat bij de camera omhoog. Probeer hem nog niet helemaal weg te halen, want hij zit nog vast met een kabel.

27. Schuif de punt van een spudger onder de beschermplaat en maak de home button kabel los. Nu kan u de beschermplaat weghalen en het scherm vervangen door een nieuw exemplaar.